Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2019
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

 Päiväkirja tarinat
04.03.2019 21:37 | Masi YP

Kohtalon Siipiin lisättiin mahdollisuus kirjoittaa hahmon omaa päiväkirjaa! Lisää ja tarkempaa tietoa saat peli-osiossa olevasta päiväkirja linkistä!

 

Tiivistettynä kuitenkin ideana on, että päiväkirjoihin voi kirjoittaa hahmon sen päivän tapahtumia. Suotavaa olisi, että päiväkirjat keskittyisivät kertomaan oppitunneilla tapahtuneista asioista, jotta ylläpito voi arvioida hahmosi kehittymistä ja antaa tälle taitopisteitä!  Päiväkirjoissa ei roolipelata keskenään, vaan ne ovat yksittäisi tarinoita hahmosi päivistä tai ajatuksista, joissa voit kertoa hänen näkökulmastaan kuluneen päivän tapahtumia. (Tarkemmat ohjeet itse päiväkirja sivulla)

 

Koska roolipelaaminen on aika hidasta, päätimme laittaa roolipelaamisen keskittymään tapahtumiin ja vapaampaan jutteluun kaikkien välillä. (Nopea maininta, että ystävänpäivää vietetään vähän myöhässä, mutta se tullaan toteuttamaan lähipäivinä roolauksina)

 

Hyvää alkavaa kevättä kaikille toivottaa Kohtalon Siipien ylläpito ^^


 - Masi YP | Kommentoi Roolipelaaminen voi alkaa!
27.01.2019 18:40 | Masi YP

Olemme myöhästyneet aikataulussa, nimittäin roolipelaamisen aloittamisesta. Tänään aloitamme roolipelaamisen, viikonpäivänä on sunnuntai ja opiskelijat saavat rauhassa tutustua toisiinsa, kouluun ja kaikkeen.

Oppitunneille pyritään menemään viimeistään tiistaina (oikean elämämme aikaa, joka vastaisi roolipelin maanantaita).

 

Mikäli haluat liittyä, mutta me olemme jo aloittaneet roolipelaamisen, olet aina tervetullut mukaan. Voit luoda uuden hahmon, mille ikäluokalle tahansa, kunhan muistat, että meidän kaikkien on kuviteltava, että hahmosi on ollut kokoajan mukana. (Vaihtoehtoisesti voit aloittaa kesken lukuvuoden, kunhan olet opettaja tai ensimmäisen vuoden opiskelija. Muista, että et voi aloittaa kolmannelta vuodelta, vaan sinun on oltava hahmollasi alusta asti mukana, eli jos hahmosi on kolmannen vuoden opiskelija, hänen on täytynyt käydä myös ensimmäinena ja toinen vuosi oppilaitoksessa, vaikka et itse olisi niitä hetkiä roolipelannut hänellä.)


 - Masi YP | Kommentoi Aloitushöpöttelyä
11.01.2019 02:22 | Masi YP

Aloituspuhe

Olemme nyt avanneet Kohtalon Siivet ja kaikki liittyjät ovat vapaasti tervetulleita joukkoomme! Selailkaa vain rauhassa sivuja, tutustukaa ja kysykää joko kirjeenvaihdossa tai chatissä, jos jäi jotakin ihmeteltävää ^^

Muutama tieto pätkä puuttuu peli-osiosta, mutta ne ovat tulevan viikonlopun jälkeen valmiita, jotta meistä jokainen tietää paremmin oppitunneistaan joita lukujärjestys osoittaa!

Aloitamme tosiaan roolipelaamisen sunnuntaina ja toivomme, että mahdollisimman moni hyppäisi mukaan. NPC-hahmoja tupsahtaa enemmän vasta viikonlopun aikana listoille, jotta mahdollisimman moni halukas liittyjä saisi haluamansa ryhmän arvon, sekä siiven aseman tai opettajan paikan.

Tosiaan, vielä kerran tervetuloa kaikille ja me saimmekin jo kaksi ensimmäistä linkinvaihtajaa, sekä ensimmäisen liittyjämme Chabin! ♥

 

Esitelläkseni itseni paremmin olen roolipelissä se, joka päätti ideoida, luoda, perustaa ja suunnitella tämän tyhjästä, jota Pelko (toinen ylläpitäjä) auttoi, sekä Chabine (ensimmäinen roolipelaaja) myös!

Katsotaanhan sitten, mihin meidän siipemme meitä kuljettavat ♥


 - Masi YP | Kommentoi